Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blånader

 

 


Himlen är för tung idag


Som påsarna,
Under ögonen,
ifrån ica

orkar jag?

Tankarna. Tiden. Töjningarna


Och om allt faller?
och sju Ingrid Marie rullar bort?

Asfalten bär regnbågen idag
Himlen bär..många mera


Papperspåsen i min famn
Höjden döljer sikten
Bottenlös, är himmelens intrång

 

 

Jag . släpper .  nu.

 

 


Faller, sju Ingrid Marie

rullar sakta bort

 

Så Säg mig tårar

Är ni fallfrukten


utav oss?




Fri vers av Skatflickan VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-03-21 19:40



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Fastnar på ordet töjningarna...
När marginalerna inte längre finns för himlens tårar och bottenlösa papperspåsar från Ica.
<3


2024-04-01

    Lena Söderkvist VIP
Ungefär som när en flod flyter förbi. Ett stilla konstaterande blandat med en nypa vanmakt.
2024-03-23

    Sefarge VIP
Detta är ingen fallen
Poesi-frukt snarare
Uppstånden stjärn-
lyrik!
;)
2024-03-22

  SatansSon VIP
Underbart läsa dig. Hade just läst gamla dikter som du skrivit. Du är bra!
2024-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Skatflickan
Skatflickan VIP