Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och ett stenkast bort ligger havet

 

 

 


Stenarna gick hem idag.
Helt oresonligt,
Så bestämde dom att jag var hemma.




Fri vers (Fri form) av Skatflickan VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2024-04-27 13:07



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Uttrycket "gå hem" kan betyda "göra succé", vilket förstås får betydelse för tolkningen. Svårtolkat, trots ynka tre rader, men intressant.
2024-04-29

  Monika A Mirsch VIP
Ditt stenkast är gott och finurligt - tack!!!
2024-04-27

  SatansSon VIP
Villka då? Stone Roses eller Rolling Stones?
2024-04-27

  Emanuel Sigridsson VIP
En ekvation som räknar åt båda hållen i en och samma ekvation samtidigt. Ett nu, med två subjekt, men visst finns här något outgrundligt ... Fyndigt!
2024-04-27

    Sefarge VIP
Ja hellre sten-rik
Än mossigt
besviken?
;)
2024-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Skatflickan
Skatflickan VIP