Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din säng

Obäddat
för mig
Kaffefläckar och mens
Benet runt dig
Hjärtat mot ditt

Täcket som moln
och doftar av ditt hår
Skägget skrubbar
skrubbar bort min sura min

Fan va du är fin





Fri vers (Fri form) av Bekräftelsehora
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-22 19:12



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Klart du är tjej
2024-03-13

  SatansSon VIP
måste fråga: är du kille eller tjej?
2023-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Bekräftelsehora
Bekräftelsehora