Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsätt så du inte stannar upp

Svansar runt förrädiska lekparker i natten
gömmer skorna i en skog
går barfota på gruset och söker blickar bland tallarna
:Se mig, för jag har inget att säga

Drömmer mig bort i kreativiteten
ser min spegelbild i himlen
när sanningen regnar ner
:Du är den som skapar allt det här

Gravid med ångest
klappar hjärtat som en spinnande katt
:Lugna ner dig
jag drar nästa chans jag får

Åker runt till världens alla länder
tror att intrycken är lycka
när jag åker tuktuk genom Bombay
:Snart har du förstört den här platsen med

Lever bara när jag är nära på att dö
ett sjätte sinne för rädsla
och när jag inte tänker gillar jag den jag är
:Fortsätt spring




Fri vers (Fri form) av Bekräftelsehora
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-12 10:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, jag är också The Great Destroyer. Mumie, vampyr, zombie - allt det. World party! (en bra grupp som heter så, med låten "the curse of the mummy's tomb")
2023-08-19

  Recycled Redhead 3.0 VIP
Rastlöshetcsom zippar in i mitt medvetande och därifrån innan jag hunnit reflektera.
Nyfikenheten vaknar, försöker greppa nåt av de retfullt oförutsägbart studsande intrycken.
Finns kvar, som en pinkod jag nästan kommer ihåg.
Vad var det nu igen?
Jag vet att jag sett det förut.
2023-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Bekräftelsehora
Bekräftelsehora