Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En oändlig fantasi jag lärt mig att älska

Min kärlek var oändlig
trodde jag

Skulle älska dig tills du dog
men sen kom en annan man

Och en till.





Allt jag vill ha
är en fantasi av mig

Försvinna in i ögon
som tror på oändlig kärlek

Igen.




Fri vers (Fri form) av Bekräftelsehora
Läst 54 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-23 15:30



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Väldigt bra
2023-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Bekräftelsehora
Bekräftelsehora