Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen själv

Har inga vänner kvar
men det blomstrar om mig
sen ni försvann

Mitt energifält är en våg
sköljer över mig
varje steg jag går

Min tid är min
och på promenaden
går jag dit jag vill

Ni sprang före
när jag ramlade
tappade luft

Cool girl ska bara hänga på
vara den enkla
alltid förstå

Äntligen är jag lika ensam som jag alltid var
vad jag ger mig själv är allt jag får

Tack, jag älskar det





Fri vers (Fri form) av Bekräftelsehora
Läst 60 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-23 15:47



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Fan vad bra. Glad fått dig som poetvän
2023-09-23

  SatansSon VIP
Fan vad bra. Glad fått dig som poetvän
2023-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Bekräftelsehora
Bekräftelsehora