Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där kärlek blir till likgiltighet

Här

Där inga ord kan formas
där meningar försvinner
i varje tanke
som en sorgsen dans
i mörkret

Omkring dig






Fri vers (Fri form) av Bekräftelsehora
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-24 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bekräftelsehora
Bekräftelsehora