Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet

Längtar aldrig hem,
bara bort

Vill sväva,
inte sträva

Efter nåt

Längtar efter frihet
Att finnas utan ursäkt

Utan skam i mina skor

Förväntningar är lyckan
som aldrig kan slå in

När tankarna skingras
Finns där ingenting




Fri vers (Fri form) av Bekräftelsehora
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-22 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bekräftelsehora
Bekräftelsehora