Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv är ditt om du vill ha det

Alla dessa tusentals liv
jag trampat, klivit, givit, älskat, haft.

Det är dags att leva mitt,
men i mina drömmar är det vårt, ditt.

Det som var för länge sen en framtid är nu här,
är tiden en flykt eller ett tidsfördriv

Slänger mitt liv,
in i tusentals verkligheter

för att passa med nåns

Kanske nästa gång.










Fri vers (Fri form) av Bekräftelsehora
Läst 64 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-23 16:10



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Riktigt bra
2023-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Bekräftelsehora
Bekräftelsehora