Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...som du sa...


Möjligt...?


Om nu ingenting
Är omöjligt
Och om allt
Är möjligt

Varför kan då det
Som är möjligt
Aldrig hända

Oss...?




TT

(c) 2012




Bunden vers av TT
Läst 314 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-09-19 16:42



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Se tiden an
som en man
om Du det kan...
Talande fundering!
2012-10-10

  © anakreon VIP
Tålamod, min vän.
Tålamod.
Det mesta kommer
till den som väntar.
Calle
2012-09-26

  Ninananonia VIP
Det kan det du måste bara veta att det är så..
2012-09-20

  wildah
Jag håller med, ingenting är omöjligt och allt är möjligt så länge hoppet finns.
2012-09-20

  Maiah VIP
Klurig tankegång. Texten r innehållsmässigt full av intensiv längtan ...
2012-09-20

    Birgersdotter VIP
Bra tanke...
2012-09-19

  kråkan VIP
Bra:)
2012-09-19

  Hanna Mari Wallin
Fint skrivet...
2012-09-19

  Harriette
en mycket bra fråga...och väldigt bra skrivit
2012-09-19
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT