Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ytan

Vi svävar bland fiskar 
Solstrålar 
Letar sig ner 

Nyfikna ögon 
Söker kontakt

Luftbubblor stiger 
En annan värld

Dansande 
Flygande
Lekande

Andetagen påminner mig
Här nere är jag
Med dig




Fri vers av Jens P
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-19 17:31



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Djup under mening
Mer än bra
TACK
2012-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Jens P
Jens P