Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstdikt




Stilla regn av löv


singlar ner från trädet


bildar ett varmt täcke



Dröjande vackert



innan jorden återtar


till sin värld av hemligheter


© Gabrielle Laurèntzen




Fri vers (Fri form) av Gabrielle Laurèntzen
Läst 483 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-09-19 18:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert..
2013-08-21

  ResenärGenomLivet VIP
Njuter av stillheten i dina ord...
2012-11-27

  mare VIP
Vackert..
2012-10-06

  Änglaögon
Stillsamt lugn i dina rader...vackert.
2012-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle Laurèntzen
Gabrielle Laurèntzen