Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där rider min älsklings kvinna ned i solnedgången


för att bara tyna bort

och försvinna bortom horisonten

ifrån min näthinna

Och nu kommer jag aldrig att få se henne

något mer

Aldrig mer så kommer jag att få se henne le

Le sådär vackert som bara hon kan

Så farväl min älskade, farväl

Fan också vad jag älskade dig...

Ken Cassel
19/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-19 18:38



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
sorgligt!
2012-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel