Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar nedtecknade i oktober 2002, för 10 år sen, tankar som fortfarande är lika reella


Barnet i oss

  

Hur länge ska jag

i dina ögon se

barnet i dig

 

Den lille

du gömmer undan

men vårdar i smyg

tröstar

 

Barnet du en gång varit

men som ständigt

gör sig påmind

när du minst anar det

 

Hur länge ska jag

bära med mig

mitt barn

 

Hon den lilla

med sina drömmar

sina aldrig sinande frågor

 

Hon

som också

är jag




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-19 18:45



Bookmark and Share


  Maiah VIP
jätte fin och tänkvärd
2012-09-20

  walborg
Skönt att läsa och reflektera kring texten
2012-09-19

    ej medlem längre
underbart poeterat


2012-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter