Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorar du en så står det dig tusen åter


Det finns ett litet ställe däruppe i himmelen

som änglarna bor på

De som nu kan hela många sår

De som kan få många brustna hjärtan att åter

börja växa och gro

efter att de har släppt en och annan liten tår

För när tårarna deras har torkat upp, så börjar deras

hjärtan som oftast åter

bara börja slå

Hej och hå!

Börja växa och gro

Man har lyckats att ta sig över ännu ett hinder

igenom livet

Ännu ett misslyckat förhållande

Ännu en bro

Men lycklig och glad som man ändå blir

så tackar man den söta ängeln

som kom ner ifrån det blå

bara för att hjälpa en

genom att säga så

Stötta en på vägen

För jag har visst själv varit deppig över att ha

förlorat min älskade

Men då min ängeln sa till mig

Har du förlorat en så ska du inte vara så ledsen

För förlorar du en så står dig tusen åter...

Ken Cassel
19/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-19 20:13



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Å suck, dina ord e underbara....
2012-09-19

  Gabrielle Laurèntzen
Underbart skrivet

hoppfullt

väcker inspiration


2012-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel