Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

italienskor & min återfunna manlighet!

Är i den stora sömnen, med höst kyla som sveper om mig.
Läser Bolanò och lyssnar på Tempest Bob Dylans nya.
Dricker kaffe för att hålla mig någotsånär pigg.
Snart ska jag iväg, lämna landet, lämna ensamheten bakom mig för ett tag.
En road tripp är vad man behöver, mitt jag skriker efter vägarna, det nya det spännande. Nya möten italienskor som magiskt rör sig som får mig att känna att jag är en man.
Jag har en pyramid av böcker som ska avnjutas i mörkret, höst mörkret.
Omättlig är min törst det är bara att medge, och jag tackar den ande som vakar över mig.




Prosa av Neal
Läst 209 gånger
Publicerad 2012-09-20 10:04



Bookmark and Share


  Göran Gustafsson VIP
Kan rekommendera "Forget About Today" av Jon Fridman om det finns nån plats kvar på pyramiden.
2012-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal