Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En man kom med fickorna fulla med kärlek


medan en annan man hade tappat allt

Så medan den ene simmade i sin kärleksglans

fick den andre verkligen kämpa för att ha en chans

att hålla sitt liv i balans

För utan någon kärlek i sitt liv, så gick han som mest

omkring som i trance

Och det var då som mannen med all kärlek såg honom

och bara gick fram till honom

och gav honom en liten vänskaplig kram

Överförde lite av sin kärlek till honom

Och sedan dess är ingenting sig likt

För mannen som hade tappat allt vaknade

helt plötsligt till liv

genom att stämma upp i både sång och dans

Så nu fanns det åtminstone två män fulla med kärlek

i sina fickor

som de nu kunde dela med sig utav till alla kvinnor

som de stötte på

Träffade på...


Tänk så det kan gå, om man bara är två!

Ken Cassel
20/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-20 13:38



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
rader som stannar kvar en stund efter. bra skrivet
2012-09-20

  Aftonvännen
Det här är för mig ett ordflöde med en inre styrka som verkligen påverkar.
2012-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel