Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inga pengar


Kan inte ens bjuda ut dig på en dejt

Och det känns för jävligt eftersom jag vill kunna

skämma bort dig

Ge dig allting som du bara pekar på

För efter att du har fått ett omfång med vackra blommor

ifrån mig

så brukar det alltid vara vi två som så sakta hemåt går

Och väl hemma så tumlar vi runt i sängen

till illusionen av att vi springer helt nakna

över den så grönskande ängen

Men just nu är ju inte det möjligt eftersom det börjar

att bli kallt ute

plus att min plånbok är tom då jag inte kan bjuda ut dig

på en dejt

Vilket känns för jävligt...

Jag har inga pengar!

Ken Cassel
20/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-20 13:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En småkul berättelse.
2012-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel