Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det som händer

Vad är det som händer
i alla länder
Nya jordbävningar i Tokyo
7,0 är inget som längre ger eko
I tidningarnas spalter överallt i världen
ser det ut som om alla gett upp klimatfärden

Mer vatten än någonsin i Sverige
snön smälter på de högsta bergen
Värme och kyla huller om buller
tyfoner stormar orkaner ökar utan krusiduller
Indianernas ord ekar i min hjärna
som de tre vise männen följer vi valfri stjärna

Vägskälet är här och nu
trädets grenar går itu
Vi måste åtgärda allt idag
i morgon är en ännu svårare dag
Vår moder planet skriker
ja hon till och med ryter

Snart är det försent
hoppas ändå att dörren fortfarande står på glänt
Annars spelar det snart ingen roll
om du är fattig eller rik som ett troll
När vår moder jord ger upp
är det ingen som kan vara tupp




Fri vers av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-20 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP