Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser bara svart mörker

Jag ser bara svart mörker
ungefär som allergi från björkar
Inget ljus i tunneln syns
men mot allergi medicin finns

Jag fnyser åt samhällets filosofi
som skaffat sig en ny ideologi
Jag nyser när jag inte får mina tabletter
så varför hjälper vi inte dem som inte kan gå på toaletter

Är det vårt lands nya sjukdom
har vi förlorat vår svendom
Ska vi som alla dåliga länder
också införa barnarbete för de som har sjuka fädrar

Kommer ihåg filmen Förintelsen
där fixade dom förkylningen
Med en bil i stället för gevär som sketchen ovan
körde ut de tyska sjuka i skogen

Lät dem dö med gas i bilen
finns det en sann liknelse i stilen




Fri vers av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2012-09-20 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP