Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns som ett ömhetsbevis


när vinden smeker ens kinder med en lätt bris

För det får en så lätt att känna sig så levande

Och tillsammans med den skinande glada solen

så känns det så äkta när vädret bara älskar med en

Ger en all sin värme...


Det känns som ett ömhetsbevis, när våra blöta tungor

möter varann i ett kryss

I en helt underbar kyss

För när vi gör det så börjar det alltid att pirra

i hela kroppen

Och när det gör det känns det som hela livet

bara är toppen

Och då är det lätt att man bara börjar att tänka på hyss

Och om man får tillstånd att göra några stycken sådana

med sin älskade

kan det inte bli bättre än så


Hon säger

Jag är ledsen men jag har faktiskt lite bråttom

så jag måste tyvärr nu gå...


Han svarar

Men vad säger du

Du kom ju alldeles nyss


Jo, men det är lugnt, min älskling

Jag hör av mig lite senare när du känner dig

lite mera stygg

hihihi

Därefter så ler hon så sött


När livet ler emot en på det här sättet känns det mesta

bara toppen

Det känns som ett ömhetsbevis!

Ken Cassel
20/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-20 14:58



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader
2012-09-22

  Sofhia Wirström
mysiga rader
2012-09-20

  Harriette
Mötas i en kyss...kan saker bli bättre?
2012-09-20

    ej medlem längre
Detta var gulligt.
2012-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel