Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppas att alla människor kan förändras

Jag hoppas att alla människor kan förändras
att man kan lära gamla hundar sitta på ändan
Då kanske det finns hopp för Försäkringskassan
Hoppet är det sista som överger en som inte är stadd i kassan

Att samhället och vi alla åter tar vårt ansvar
att hjälpa varandra så vi inte har jättefattiga barn
Hoppas vi kan återvinna välfärden som en gång fanns
innan alla grannar med varandra börjar slåss

Krig revolution terrorister är det sista jag vill se
men då kanske det krävs att vi alla lite kan ge
Från vår plånbok som vi håller så kär
vi vill att ingen rör vad vi har där

Men om du till himlen far
med en kula i pannan som du fick av ett fattigt barn
Vad gör du då med alla dina penningar
när de lägger din kropp under presenningar

FARLIGA MÄNNISKOR FÖDS
NÄR INGET FÖR DEM GÖRS




Fri vers av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-20 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP