Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla människor bara jagar och jagar

Alla människor bara jagar och jagar
blir aldrig nöjda bara klagar och klagar
Varför kan de inte bara spara på krutet
och vara glada att de har mat och tak över huvudet på slutet

Om man aldrig stannar upp och njuter
blir allting försent och ingenting finns kvar när åren tryter
Barnen ni födde av själviska begär
fick av er aldrig känna mer än att de var till besvär

Så ni nu som ännu har tid
uppmanar jag till att leva ert liv
Stanna upp och tänk på vad ni gör
livet är kort och snart även döden er stör




Fri vers av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2012-09-20 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP