Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ju bättre jag skriver ju färre läsare jag får


Men det gör ingenting

För inte lär jag släppa någon tår

Snyft!

Sållar väl bara ut agnarna ifrån vetet

antar jag

Så vitt jag förstår

Fortsätter i samma anda

Fortsätter i samma spår

Fortsätter i samma anda och spår

som jag gjorde igår

Och dagen innan

Och sen så får vi se hur det bara går in i framtiden

För ni hänger väl med, hoppas jag

Om inte.... Snyft....?!

Blir ledsen


Ju bättre jag skriver ju färre läsare jag får

Varför är det så?

Har inte en aning...

Ken Cassel
20/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-20 15:39



Bookmark and Share


  anits VIP
Ge inte upp fort skriva
2012-09-22

  Lynx63 VIP
Näsduken kommer på momangen
KRAM :) SKRIV SKRIV SKRIV
2012-09-21

  Daniela I
Fortsätt ge inte upp :)
2012-09-20

  ResenärGenomLivet VIP
Håller med de andra...bara fortsätt...
2012-09-20

  Ninananonia VIP
Vi gillar att läsa dina :)
2012-09-20

    ej medlem längre
äsh! keep going *
2012-09-20

  Sofhia Wirström
klart vi fortsätter läsa, dina texter piggar upp här på poeter
2012-09-20

  Änglaögon
Men du är ju en frisk fläkt här på poeter med dina finurliga och humoristiska texter, visst fortsätter vi att läsa:)
2012-09-20

  Harriette
Håller absolut med Zavanna
:-)
2012-09-20

    ej medlem längre
Fortsätt skriv du så fortsätter vi läsa!
2012-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel