Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obegripliga scener spelas upp inför våra ögon

Obegripliga scener spelas upp inför våra ögon
överallt i världen glöder dessa egon
Allting våldtas kvinnor fattiga barn judar sjuka
indianer naturen ingenting får oss att bli mjuka

Varför blir vi inte snällare mot varandra
är det bara vi levande idag som ska kunna vandra
På denna en gång så vackra planet
vi föder nya barn men kastar dem på en glödhet manet

Vi förstör skog efter skog flod efter flod
vi som inget gör behöver mera mod
Att skrika högt och mer mycket mer
tystnaden dödar allting som vi ser

Många går till kyrkan och ber tyst för sig själv
men de tänker bara på sig själv
Ber om förlåtelse för att de stal ljög eller något annat
tycker sedan att de är förlåtna och kan nya människor förbanna

Ser ni inte det jag ser
pengar förstör även om ni till Gud ber
Har ni fortfarande samvete
titta då i en spegel på ert anlete

SÄG VAD NI ÄRLIGT SER
FÖR JAG TROR NI BEHÖVER TITTA MER




Fri vers av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2012-09-20 16:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läs lite Darwin så förstår du varför det är som det är.
2012-09-20
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP