Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste bara få ge bort lite kärlek varje dag


för att själv kunna ha en chans

att må lite bra

Kunna känna att jag riktigt lever

Så att jag vet att jag är jag

För får jag inte göra det är det lätt att jag bara

sjunker ner till botten

där jag inte vill vara

För jag har så mycket kärlek inom mig

som bara måste få komma ut

Så får jag inte bli av med lite kärlek varje dag

är risken stor att jag bara kommer

att drunkna i min egen kärlek

Mera olycklig än glad så kommer min kärleksfulla saga då

bara få sig ett snöpligt slut

Dränkt av min egen kärlek som jag går omkring

och bär på...

Ken Cassel
20/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-20 16:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har en varm och vänlig själ.
2012-09-20

  Ninananonia VIP
hihi ... fint du har så mycket så bra att du ger till de som ingen har :)
2012-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel