Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tittar in i min magiska kristall kula


i hopp om att den ska tala om för mig

vart min framtid finns

någonstans

Om framtiden min vill ge mig någon riktig chans

För jag undrar

Kommer jag någonsin att få träffa på:-

The right one

Den som kan ge mig den mest härliga

och underbara romans

För om jag får göra det

Då springer jag genast fram till henne och bjuder upp henne

till dans och börjar att värma upp henne

med min kärlek

för att sen aldrig släppa taget

Så snälla magiska kristall kula försätt mig nu in i trance

och säg mig sanningen

för jag är så trött på att behöva gå ensam igenom livet


Varför då?


Jo, för det känns så naket...


Jag tittar in i min magiska kristall kula!

Ken Cassel
20/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-20 18:10



Bookmark and Share


  anits VIP
Längtansfulla rader
2012-09-22

  Sofhia Wirström
rader som berör
rader om längtan
hopp
kärlek
tro
klart du min vän finner kärleken
tror det finns någon för alla
2012-09-21

    ej medlem längre
Så mycket längtan dina ord har!
2012-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel