Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag står här alldeles bredvid dig


Ja, jag står här vid din sida och det lär jag göra

ända tills den dagen

jag faller ihop och dör

För så mycket älskar jag dig

Genom eld och vatten ska vi två gå

Tillsammans ska vi två kämpa på

Kom igen nu då

Hej och hå!


Jag står här och lika så gör du

Och hand i hand så slåss vi mot hela världen

med alla våra problem

Ibland så gråter vi och ibland så skrattar vi tillsammans

Ja, jag skrattar i alla fall som oftast eftersom jag tycker

att du alltid är lika kul

Och det är väl därför som jag älskar dig så mycket

Så det är väl därför som jag just nu

står här alldeles bredvid dig...

Ken Cassel
20/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-20 18:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Kärleksfullt skaldat
2012-09-22

  Sofhia Wirström
värmande ord
kärleksfulla rader
2012-09-21

    ej medlem längre
Så mycket varm kärlek...blir varm av dina ord.
2012-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel