Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du ger mig din kärlek!


Du måste ge mig någonting

för att få någonting

tillbaka

Så om du ger mig din kärlek så är hat

det sista som du får

tillbaka

Och sen spelar det ingen roll om du är vuxen en

eller en liten krabat

Så om du behöver min hjälp, så ser du vart jag står

Jag står här alldeles bredvid dig


Om du ger mig din tillgivenhet och respekt

så kommer jag

för alltid att stå vid din sida

Och om någon sen försöker göra dig illa så kommer jag

att finnas där och försvara din rätt

För aldrig att jag kommer låta någon få trampa på dig

så att du mår dåligt och börjar att lipa

För det är den person som jag är

Om någon bråkar med dom som jag älskar

och håller av

så är det den eller de som kommer att få besvär

För då kommer jag att se till att den eller de personerna

också kommer att få må dåligt

och börja lida...

Om du ger mig din kärlek, så är hat det sista

som du får, tillbaka!

Ken Cassel
20/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-20 21:35



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
blir alldeles varm av dina fina ord
texten utstrålar kärlek
texten utstrålar värme
medkänsla

2012-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel