Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll dig nära dem som inte rädda för att vara sårbara.

Håll dig nära dem som inte rädda för att vara sårbara, eftersom de har förtroende för sig själva och vet att någon gång i våra liv, snubblar vi alla; de tolkar inte detta som ett tecken på svaghet, utan på mänsklighet.
Undvik de som talar mycket innan de agerar, de som aldrig tar ett steg utan att vara helt säkra på att det kommer att ge dem respekt.
(Paulo Coelho, Manuskriptet funnet i Accra)




Övriga genrer (Översättning) av oLaVie
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-21 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oLaVie
oLaVie