Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sidan 52, mening 5

Svenskarna gjorde
sig snart kända

för att på
ett medvetet
och systematiskt sätt

plundra slott
och universitet

på deras rika
kulturskatter




Prosa av Peter Olausson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-21 16:57



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
"...tronar på minnen från fornstora dar.." :)
2012-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP