Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en dålig skräckfilm




Isande skratt ekar i skog och mark
svart natt
i ångestens spår
som en dålig skräckfilm

skrattretande igentligen
Frankenstains monster
Vampyrer
Drakar

är det låssas blod på väggen??
är det ett skämt?




Fri vers av älva
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-02-10 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

älva
älva