Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

speciell

Du är speciell så jag skulle
vilja ge dig något värdefullt.
Men det ända jag kan ge dig
är mitt hjärta och min själ.




Fri vers av älva
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-02-23 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

älva
älva