Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han är


Han är kompetent
utåtriktad
han är användbar
han är livrädd för att vara omodern
positiv, självgående,tjänstvillig
hungrig
tjänstvillig
han upplever varje dag
som sitt konstverk
han har en plan
förändringsobenägen
öppen
hård
flexibel på många sätt




Fri vers av älva
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-02-20 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

älva
älva