Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avskedsbrev från månen



Jag är på månen
och vill aldrig mer komma tillbaka
inte till erat gnäll iallafall!
leta inte efter mig,jag vill inte bli hittad
ni förstår inte mig
ni har aldrig hjälpt mig igenom svårigheter
ensam har jag varit sedan jag föddes till jorden

Jag saknar er inte
Ni är ingenting för mig
Jag vet att ni inte kan och vill inte förstå

Hejdå




Fri vers av älva
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-02-20 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

älva
älva