Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gilla läget

Oh! idag gillar jag läget ..
så mycket jag skrattat åt,
både utåt och inombords ..
jag får så mycket av bara ett främlingsbemötade på bussen
de frågar mest om det är ledigt
men så gör de också att jag
får synas .. vara en bit som
syns.. oh! så jag satt där

kanske att man får hänga ut dem,

och så fick jag synas på kursen igår ..
jag älskar denna lilla uppmärksamhet ..
jag känner mig så hel och börjar alltmer uppskatta min lilla värld..
vad jag älskar dem som finns där för en




Fri vers av älva
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-03-10 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

älva
älva