Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt,inte ditt!

Vad tänkte du när du spottade mig i ansiktet?
Jag vill inte vara som du, din dåre!
Förstår du inte det?
Jag gör sådant jag tror på
Mitt liv, inte ditt!




Fri vers av älva
Läst 507 gånger
Publicerad 2006-02-20 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

älva
älva