Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden rinner iväg för oss

Tiden rinner iväg för oss
livet flyr snabbt sin kos
Ta vara på den lilla tid du har
för snart finns ingenting kvar

Omge dig med positiv energi
spring iväg från negativ energi
Fokusera på det som får dig att le
så kanske du slipper att bli sne

För En sak är riktigt riktigt säker
döden kommer var så säker
Varför inte leva livet som snäll
och sluta med allt elakt gnäll

Bara försvara de fattiga och sjuka
inför de rika ska vi inte vara mjuka
De rika orkar mobba och skrika
de är hänsynslösa och därför rika

Det är inget fel att på rika klaga
när du kämpar för de svaga
Vi använder inte våld i vår strid
varför ska vi dö i de rikas krig

Vi som inte föds med guldsked i mun
ska hjälpa varandra med beröm
Det ska för oss inte kännas svårt
att stötta varandra när vi har det hårt

Att ge för oss ska vara lycka
att inte ge för oss ska vara olycka
Låt oss nu dö med hedern i behåll
låt de rika dö som elaka troll




Fri vers av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2012-09-21 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP