Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis som jag


Idag var det solsken och himlen var blå

Idag var det regn och åska, en himmel så grå

Precis som jag

Olika förutsättningar under en enda dag




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-21 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus