Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en rolig bild..i dur!!


not very contemporary!(senryu)



taking a nice bath,


with butterflies, flowers, grass;


singing sweet love songs




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-21 21:03



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så skulle det vara
var dag, så man fick
känna sådana tag
men då av glädje
man kanske
fick slag...
2012-09-22

    ej medlem längre
Rart. Gulligt. Får mig att le varmt. Tack!
2012-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran