Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att upptäcka sej själv ...


Min spegelbild

Undrar där jag går på grusad gång
Mötande vinterkala björkars stam
Men vem är det som där finns
Som trampar på knastrande väg

Tittar på mej i duschimmig rakspegel
Genom imdropparna som rinner ner
Men vem är det jag ser
Som skär sej där på sin hud

Möter leende i jobbets gulnande korridor
Där jag ilar mot ett nästa möte
Men vem är det de ler åt
Som hastar där förbi

Min spegelbild
Var är du
Så jag kan förstå
Vem är jag




Fri vers av Jack_iX
Läst 255 gånger
Publicerad 2006-02-10 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX