Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av egen vilja

Dags, det är dags
att lyfta upp sina
vackra vingar igen

Att känna vinden
ta tag och låta
den smeka
det mjuka dunet




Fri vers (Fri form) av Neal
Läst 427 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-22 06:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal