Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du saknades...


Igår
När alla gamla
Var där
När vi från förr
Från en annan tid
Från en lyckligare tid
Var samlade
Skrattade och pratade
Runt maten
Kring vinet och sångerna

Fanns det en stol
Som var tom
Någon fattades
Någon saknades
Någon
För vars skull
Jag hade bytt ut
Dem alla
Sänt bort dem
För någon särskilds skull

Och den
Som jag saknade

Var du...



TT


(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 357 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-09-22 11:38



Bookmark and Share


  prinscess VIP
känner saknaden ända hit
2012-09-25

  Teresia Ridell
Känslan i orden..alldeles påtaglig..svider.. tomhet som skriker ut sin saknad. Väl valda ord.
2012-09-22

  Chawa VIP
Tomhet mitt i glädjen...det känns när någon saknas...
2012-09-22

  ResenärGenomLivet VIP
Så sorgligt vackert...
2012-09-22

  wildah
Underbart känslosamt!
2012-09-22

  Osvalds_Dotter VIP
Berörande text,,
Den kändes,,
Balans mellan glädje o sorg.
2012-09-22

  Rise Little One
Starkt berörande text, ville bara gråta ...
2012-09-22

    ej medlem längre
jättefin, tårfylld
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT