Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför


Jag ger aldrig upp
ur rosens doft
allting händer och sker
någon levande begravd
en funnen likdel
en våldtäkt av så många
i en varje hyfsat normal människa
existerar en hjärna
visst vore det underbart
att få någon på rätt väg
bakom lykta dörrar
ta en kopp kaffe
och rent av njuta av det
varför slå ihjäl
vi dör ju ändå




Prosa av Marvin
Läst 135 gånger
Publicerad 2012-09-22 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin