Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farlig

Varg.

Strosar omkring.

Verkar farlig och stark.


Ensam.

Stryker förbi.

Är sårbar och svag.


Vilse.

Irrar omkring.

Hittar inte vägen hem.




Fri vers av Magnus P.
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-22 12:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inte farlig, bara oförstådd...
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord