Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta har påtalats några gånger tidigare enligt vad jag sett i flödet av information på forum etc ... OBS! Firefox, chrome eller explorer visar samma resultat ...


Är det fler än jag som har problem med Text-editorns formatering?

Under en tid tillbaka blir formateringen på texterna jag skriver här
helt fel med avseende på radbrytningar och styckeindelningar

För att åtgärda måste jag gå in i redigera-läget och kopiera texten till word på min dator där jag kan se formateringskoderna och rätta till från hårda radbrytningar till mjuka ...

I texteditorn här på poeter.se ser texten helt ok ut i redigera läge men så fort sidan uppdateras och visas så är den felformaterad igen ...

Felet måste ligga i editorn - Ty skilja på mjuka och hårda radbrytningar kan jag med många fler göra ...
Men vi måste kunna se texten vi skriver så att vi inte ska behöva kopiera ut och redigera till sådant här i våra egna datorer hemma för att sedan kunna klistra in igen ...

Hoppas några fler kan hoppa på tåget och ställa krav på teknik-folket att fixa till text-editorn med de allra snaraste ...

Skrivandet är ju det vi sysslar med här så det borde ha högsta prioritet!!!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-22 12:22



Bookmark and Share


  Minkki VIP
det kan vara något i dina inställningar - för mig blev det annorlunda när jag klickat av eller på html-rutan. Det som däremot känns konstigt är att Förhandstitten inte visar ingressen, då vet man aldrig om allt i den ryms med förrän texten publicerats. Sedan är det bara att börja redigera den... vore fint om det gick att få fixat redan före publiceringen.
På en kafedator visades inte hela texten i Förhandsgranskningen, kanske var det en linuxare, vet ej.
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP