Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri poesi om ord


du ord

ord du bräckliga
att förstå
kluvna spräckta
fallna itu
ord förtunnat
kadaver
dött
kräver
fyllnad
djup
att
pånytt födas
ord
du väsentliga




Fri vers av walle dickson
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-22 17:05



Bookmark and Share


  Blåbäret
Som att bära på en bokstavskombination att försöka förstå
2012-11-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ord ta
tillbaka på
dem igen smaka
kan ju bli en
helt annan
kaka..
Väl tänkt!
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

walle dickson
walle dickson