Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prinsen är i rymden

Prinsen är i rymden

flyger bort bland stjärnor i dimman

prinsessan har han helt glömt bort

kronan på sned i den sena timman.




Fri vers (Fri form) av April Benedict
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-22 21:41



Bookmark and Share


  Jaseph
En saga på fyra rader!
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

April Benedict
April Benedict