Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
måste skriva ner några ord ;) mycket " vita "


cosi è la vita




ma vita sulla terra,

tutta la vita-

l´anima della vita-

la vita del bel mondo;

cosi è la vita



my life on earth,

my whole life-

the soul of the life-

the " high life ";

that´s life




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-22 22:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är en förunderlig skönhet i orden...och bilden ger i sig en upplevelse. Mycket behaglig läsning.
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran