Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem har jag blivit?

Depression,posttraumatisk stress,generaliserat ångestsyndrom och paniksyndrom.

Fyra diagnoser som beskriver vem jag är,vem jag blivit.

När hände detta?

Allt hände när du försvann ur mitt liv.När du lämnade mig kvar.

Allt blev värre,dom elaka orden blev ännu mer elaka.

Allt blev värre,slagen blev hårdare.

Blåmärken som prydde min kropp,men smärtan minns jag inte.

Jag kände ingen smärta,jag bara väntade på att det skulle gå över.

Jag förtjänade nog örfilarna,jag förtjänade nog sparkarna.

Ingen brydde sig om att jag grät.

Jag var tydligen en bortskämd jävla unge som förtjänade det jag fick.

"Gråt hur mycket du vill,ingen hör dig och ingen bryr sig"

Ingen såg genom min fasad.Ingen.

Tuff,självsäker med pondus och huvudet högt.Vilket skämt.

Jag var en vilsen själ som fyllde tomheten i bröstet med stark sprit och sex.

Nu sitter jag här och undrar varför ingen någonsin såg något eller hjälpte mig.




Övriga genrer av denisen
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-23 00:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör i hjärtat...
2012-09-23

    Paulis
En riktigt stark text och jag blir jag blir rörd när jag läser denna! Den berör mig väldigt mycket.
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

denisen